Visita'ns

Sol·liciteu una cita per venir a la nostra escola a conèixer de primera mà el nostre projecte educatiu i les nostres instal·lacions.

Truca'ns

Contacta’ns

Carrer Entença, 188 Baixos

08029 Barcelona

(93) 322 96 05

escola@escolabegonia.cat

El Nostre Horari

Dilluns a Divendres:

Matins de: 9:00 a 12:00

Tardes de: 15:30 a 17:00

L’escola ofereix mitja hora extra per a la recollida dels nens/es fins a les 17:30

Horaris Servei Permanències

Els alumnes que siguin recollits després o portats abans de l’hora establerta, passaran al servei de permanència i acollida.

Lliurament de nens: 7:30 a 9:00
Recollida de nens: 17:30 a 18:00

Escola Infantil Begònia

Dubtes Freqüents

Puc inscriure el meu fill/a només mitja jornada?

Si, podeu inscriure al vostre fill/a només mitja jornada, mati o tarda, segons siguin les vostres necessitats i les del nen/a. No obstant, sempre es pot ampliar l’horari perquè es reserva la plaça tant de matí com de tarda. Hem de tenir molt en compte, sobretot en la classe de maternal (Ossets) i de caminants (Conillets), que l’íntegrament a la vida escolar dels infants es pot fer de manera escalonada i progressiva.

Puc apuntar el meu fill/a a mitjans de curs?

Si hi ha disponibilitat de places, SI podeu inscriure el vostre fill/a amb el curs ja començat. Això no representa, en l’àmbit pedagògic, cap problema, en el ritme d’aprenentatge, de les classes de P-0 i P-1, però resulta més recomanable inscriure el vostre fill/a a començament de curs si ja té 2 anys, ja que la classe de P-2 (Girafes) porta una programació pedagògica més activa i continuada.

Si inscric al meu fill/a a jornada completa, és obligatori fer el servei de mitja pensió?

El servei de mitja pensió és optatiu, així que no és de cap manera obligatori. Si el nen/a pot anar a menjar a casa, podeu venir a recollir-lo a l’hora de sortida del migdia i tornar-lo a l’escola a l’hora d’entrada de la tarda.

Si el meu fill/a NO està apuntat al servei de mitja pensió, es pot quedar a menjar a l'escola en dies solts?

Si, cap problema, el servei de mitja pensió es pot fer esporàdicament. Si algun dia el nen/a no pot anar a menjar a casa, perquè us hagi sorgit qualsevol imprevist, es pot quedar a menjar a l’escola els dies que siguin necessaris.

La natació és obligatòria i a partir de quina edat fan els infants aquesta activitat?

L’activitat de natació és optativa i no pas obligatòria. Aquesta activitat es fa a partir dels 2 anys, o sigui, als alumnes de la classe de P-2 (Girafes). La inscripció  és de caràcter trimestral, així que passat aquest període de temps el nen/a pot deixar de fer-la o apuntar-se amb posterioritat si no ho ha fet al començament del curs.

Si al meu fill/a va a la classe de P-0 (Ossets), puc portar la meva llet materna perquè li doneu a l'escola?

Evidentment que Sí i pot ser tant refrigerada com congelada. La llet materna és la millor alimentació que el vostre fill/a pot tenir amb aquests primers mesos de vida. No us preocupeu de res, nosaltres ens ocuparem de donar-li les seves preses, amb una total coordinació amb les famílies.

A partir de quina edat es treballa el tema de la retirada dels bolquets als infants?

Generalment, ho comencem a fer a partir dels 2 anys, sempre d’acord amb les famílies, ja que aquest és un tema que requereix una molt bona coordinació escola-família per garantir així el seu èxit i acceptació, sense cap mena de problema, per part dels vostres fills/es.

Quina roba han de portar els nens/es per venir a l’escola?

Sempre roba còmoda per facilitar el dia de l’infant a l’escola.

Es pot deixar el cotxet a l’escola?

Sí i tant podeu deixar el vostre cotxet, ja que tenim un gran espai a l’entrada de l’escola adaptat per aquest servei.

Formulari d’admissió i cita

Consentiment Política de Privacidad

11 + 9 =

Política Privacitat Formulari

En compliment del Reglament UE 2016/679, de 27 d’abril de 2016, l’informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de SUSANNA VAQUER I NAVARRO amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li la informació relacionada que pugui ser del seu interès.

Pot exercir els seus drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: C/ ENTENÇA, 188 BAIXOS (08029) BARCELONA. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que comptem amb el seu consentiment per al seu tractament. L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.

Idiomes »